Výsledky vyhledávání

HOMESTAGING (s) bez-starostí



Určitě už jste někdy slyšeli pojem homestaging, ale víte vůbec, co to znamená?

Pokud nejste zrovna realitní makléř, tak pravděpodobně ne.

Homestaging se používá při přípravě profesionální prezentace nemovitosti, tedy při její vizuální přípravě. Ukazuje funkčnost celé nemovitosti, čistý a světlý prostor s minimem nábytku, sladění barev, doplňků a dekorací. Důležité je také zbavit všech se negativních prvků, které celý interiér ruší. Cílem není nic jiného než zvýšení atraktivity pro potenciální zájemce.

Určitě jste někdy viděli nemovitost, kde se na fotografii váleli třeba čistící prostředky, pokrčené polštářky, špatně odtažené závěsy, anebo nějaký nepořádek, že? Tak přesně v tomto případě homestaging určitě využitý nebyl.

A ruku na srdce – která fotografie vás více zaujala?

Práce profesionálních realitních makléřů bez-starostí totiž nespočívá jen v samotném prodeji nemovitosti, ale také v její kvalitní přípravě, kdy se do interiéru snaží dostat pozitivní emoce. V zašedlém a temném bytě nebo domě by přece nikdo z nás bydlet nechtěl, nebo snad ano?

Po správné přípravě nemovitosti následuje práce profesionálního fotografa nebo kameramana. O této práci jsem se již zmiňoval v mém článku Tajemství odhaleno! Jak vznikají realitní fotky? minulý týden.

Chcete prodat svoji nemovitost o 10-15 % lépe oproti tržní ceně? Pokud ano, tak tento krok přípravy  určitě nevynechejte! A jestli chcete mít celý prodej, včetně zmiňovaného homestagingu, úplně bez-starostí. Napište mi na jandora@bez-starosti.cz nebo zavolejte na +420 774 421 423.

A hlavně #budtebezstarosti!

Homestaging vytvořil Josef Hutera.

Porovnejte nabídky