Výsledky vyhledávání

Kvalitní rekonstrukce (s) bez-starostí



Domov vám doslova padá na hlavu a přejete si, aby dostal nový kabátek? Nebo uvažujete o koupi nějaké starší nemovitosti, kterou si chcete předělat k obrazu svému?

Pokud ANO, tak byste měli vědět, že na tento problém nemusíte být sami, protože ja vám mile rád pomohu! 

Zajistím vám rekonstrukci bytu, bytového jádra, rodinného domu, koupelny, kuchyně nebo jiné části domu či bytu, zateplení stropu, střechy, fasády i celého domu, protože to pro nás v bez-starostí totiž není žádný problém!

Veškeré rekonstrukce provádíme „na klíč“, to znamená, že našim klientům poskytujeme všechny služby od samotného návrhu technického řešení, přes zajištění všech stavebních prací a materiálu až po odvoz suti a úklid. Ke každému klientovi i ke každé zakázce přistupujeme individuálně. Vše provádí již prověření zkušení řemeslníci, kteří jsou specialisty ve svém oboru.

Je nám jasné, že je pro vás důležitá také cena celé rekonstrukce a zcela jistě si přejete kvalitní rekonstrukci na míru. A právě z toho důvodu pro vás včas zajistím také kalkulaci všech nákladů.

Přemýšlíte o nové kuchyni, koupelně nebo třeba ložnici? To byste měli vědět, že se dokážeme postarat také o interiér nemovitosti. Samozřejmě, můžete si koupit levnou kuchyni z Polska nebo navšívit specializované řetězce jako je třeba Ikea. V tomto případě však nebudete mít nábytek podle vašich snů. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že individuální přístup, kvalitu a řešení přímo na míru, nic nenahradí.

Tak co, budete si také přát rekonstrukci úplně bez-starostí? Pokud ano, tak mi rovnou napište na  bezouska@bez-starosti.cz nebo zavolejte +420 731 010 213 a domluvíme si osobní schůzku.  Budu se na Vás těšit! Petr Bezouška

Porovnejte nabídky