Výsledky vyhledávání

Záruka nejnižší provize a nejkvalitnější realitní služby?



Pokud realitní makléř ihned po první schůzce nemovitost nafotí a „práskne“ ji do inzerce se zárukou nejnižší provize, utíkejte…

Nemovitost si tímto způsobem rozhodně prodáte i sami bez jeho služeb. Ovšem ne za nejvyšší možnou cenu, bez problémů a bez-starostí. Takový proces je velmi náročný a složitý.

Když jsem si prošel nabídku domů na prodej v Ostravě, vyskočilo na mě 252 inzerátu a z toho pouze 22, tedy méně než 10 %, mělo použitelné fotografie a pouze 4 měly videoprohlídku.

K úspěšnému prodeji musíme v první řadě vytvořit dokonalou prezentaci a nemovitost ukázat v tom nejlepší světle. Nemovitost musíme nejdříve perfektně vizuálně nachystat a následně profesionálně nafotit, vytvořit virtuální prohlídku, 3D půdorys, který vytváříme pro lepší představu o dispozici a rozměrech, natočit poutavou videoprohlídku a v neposlední řadě se zaměřit na popisek, který obsahuje veškeré výhody nemovitosti, technické parametry, a také se zaměřit na klíčová slova s ohledem na internetové vyhledávače.

Následně vytvoříme vlastní webovou stránku nemovitosti a koupíme vhodnou doménu, abychom mohli celou prezentaci, s již velmi dobře nastavenou kupní cenou, velmi efektivně zpropagovat. V dnešní době nestačí využívat jen inzertní portály, které jsou samozřejmostí, ale je nutné se zaměřit také na sociální sítě, PPC reklamy a SEO optimalizaci pro internetové vyhledávače, zejména Google, kde většina lidí vyhledává veškeré potřebné informace. Zkrátka musíme oslovit všechny potencionální kupce. A to rozhodně nejde se „zárukou nejnižší provize“, protože do každé zakázky investujeme nemalé peníze. Výsledkem je to, že nemovitosti pravidelně prodáváme o 10-15 % lépe oproti tržní ceně . A to není špatné, ne? Toto je přidaná hodnota služeb profesionálního realitního makléře.

Chcete, aby se Vaše nemovitost odlišila? Přejete si, aby ji vidělo 99 % potencionálních kupujících v tom nejlepším světle? Chcete, aby se prodala bezpečně a za maximální možnou cenu?

Mrkněte na www.jansznapka.cz nebo mi zavolejte na  +420 733 310 002, domluvíme si osobní schůzku 🤝a já vymyslím tu nejlepší prodejní strategii i Vám!

Porovnejte nabídky